Startpagina. Faciliteiten. Instructie. Wedstrijden. Vereniging. Praktisch.

STAGELOPEN


Paardensportcentrum Nedereind wil graag zijn steentje bijdragen aan de toekomst van de paardensport en zo dus ook de toekomstige werknemers op dit gebied. Wij bieden hen een plek waar zij zich optimaal kunnen ontwikkelen op het gebied van het reilen en zeilen van een pensionstal en het verzorgen en onderhouden van een paard. Tijdens hun stage zullen zij alles leren wat dit gebied betrekt. Zij zullen begeleid worden door de bedrijfsleidster van stal.


Een stagaire krijgt tijdens deze stage te maken met verantwoordelijkheden, eigen taken. Afhankelijk van de opleiding én de duur van de stage zal dit bepaald worden. Dit geeft henzelf en de begeleiders van school een goed beeld over hoe de student hiermee om kan gaan en welke leerdoelen hier nog bij aansluiten. Verantwoordelijkheden zijn in een baan heel belangrijk; wij geven een student de kans hierin te groeien en dit te ervaren, waardoor zij worden voorbereid op een toekomst als werknemer en een stukje ervaring kunnen opbouwen.

Mocht je interesse hebben in een stage, neem dan contact op met het volgende telefoonnummer: 06-14428584


Paardensportcentrum Nedereind is een erkend stagebedrijf, wat betekend dat het stageplaatsen biedt voor alle opleiding in Nederland die te maken hebben met paarden(houderij).