Startpagina. Faciliteiten. Instructie. Wedstrijden. Vereniging. Praktisch.

Paardensport Centrum Nedereind beschikt over de volgende faciliteiten :


2 buitenbakken met een afmeting van 20m. bij 60m. Deze bak is één geheel (met in het midden 40m. tussenberm), maar is onder te verdelen in 2x 20m.-60m. of 3x 20m. bij 40m. Deze bak bezit een Agterberg bodem zodat er altijd in kan worden gereden;


1 longeerbaan van 20m. bij 20m. met tevens een Achterberg bodem;


1 losgooipaddox van 20m. bij 38m. met een Agterberg bodem;


1 trainingsmolen mét een zandbodem én overkapping waardoor deze in alle weersomstandigheden kan blijven draaien. De zandbodem zorgt ervoor dat de molen ook daadwerkelijk training kan bieden en voorkomt dat de paarden uitglijden (wat op een stenen ondergrond wel een risico is). De overkapping zorgt ervoor dat de bodem intact blijft en de paarden droog!


1 binnenpaddox met een afmeting van +/- 25 m2


Een poetsplaats;


Een spuitplaats mét warmwater voorziening;


Een solarium ;


De stallen hebben een afmeting van 3,6 bij 3m. Alle stallen bezitten een buitenluik. De paarden staan op stro zodat ze altijd wat te knabbelen hebben. De eigenaar is zelf verantwoordelijk voor het uitmesten van de stal van zijn/haar paard;


Een zadelkamer met daarin voor iedere pensionklant een zeer ruime kast die alle ruimte biedt voor alle spullen;


Een sfeervolle kantine met een koffiekautomaat en de mogelijkheid even lekker te ontspannen (de kantine is winters verwarmd zodat eventuele koude tenen weer opgewarmd kunnen worden!).


Daarnaast beschikt PC Nedereind over een aantal hectare weiland waar de paarden gedurende de zomer maanden gebruik van kunnen maken.